Catering

Pakiety cateringu wigilijnego dla firm

Pakiet I

• Barszcz wigilijny z uszkami(3 szt.), porcja 350 ml
• Ryby smażone, 1 porcja na osobę, do wyboru : Dorsz / Karp
• Pierogi z kapustą i grzybami, 8 szt. na osobę
• Bigos klasyczny, 100 g na osobę
• Sos grzybowy, 50 ml na osobę

Cena za osobę = 85 zł brutto

Pakiet II

• Barszcz wigilijny z uszkami (3 szt.), porcja 350 ml
• Ryby smażone, 1 porcja na osobę, do wyboru : Dorsz / Karp
• Pierogi z kapustą i grzybami, 8 szt. na osobę
• Bigos klasyczny, 100 g na osobę
• Sos grzybowy, 50 ml na osobę

• Garmażerka(na zimno) :
- Roladka z pstrąga w galarecie, porcja na osobę
- Schab ze śliwką, porcja na osobę
• Sałatka jarzynowa, 100 g na osobę

Cena za osobę = 130 zł brutto

Pakiet III
• Barszcz wigilijny z uszkami(3 szt.), porcja 350 ml
• Ryby smażone, 1 porcja na osobę, do wyboru : Dorsz / Karp
• Pierogi z kapustą i grzybami, 8 szt. na osobę
• Bigos klasyczny, 100 g na osobę
• Sos grzybowy, 50 ml na osobę

• Garmażerka(na zimno) :
- Roladka z pstrąga w galarecie, porcja na osobę
- Schab ze śliwką, porcja na osobę
• Sałatka jarzynowa, 100 g na osobę

• Ciasta :
- Sernik tradycyjny, porcja na osobę,
- Makowiec, porcja na osobę

Cena za osobę = 150 zł brutto
Na zlecenie wycenimy również inne menu z oferty wigilijnej.

• Dodatkowa usługa :
- wynajem zastawy
- obsługa kelnerska
Wycena indywidualna.

Wigilia w Specu Smaku - na miejscu -dla firm


Pakiet I

• Zupa: Barszcz czerwony z uszkami
• Ryby/mięsa : dorsz smażony, roladka drobiowa ze szparagami, owinięta boczkiem
• Sos grzybowy
• Dodatki: ziemniaki, frytki
• Surówka: porowa z kukurydzą
• Kapusta z grzybami na ciepło
• Napoje: sok pomarańczowy, sok jabłkowy, woda z cytryną i miętą
• Ciasta: sernik tradycyjny, makowiec
• Kawa biała / czarna lub herbata klasyczna
• Garmażerka: roladka z pstrąga, schab ze śliwką
• Sałatka: jarzynowa, sopocka

Cena za osobę = 195 zł

Na osobę przypada:
350 ml zupa, 2 kawałki mięsa/ryba, 300g dodatków, 160g surówki/kapusty, 500 ml napoju, 2 kawałki ciasta, 1 porcja kawy i herbaty, 2 porcje garmażerki, 120g sałatka.


Pakiet II


• Zupa: Barszcz czerwony z uszkami
• Ryby/mięsa : dorsz smażony, roladka drobiowa ze szparagami, owinięta boczkiem
• Sos grzybowy
• Dodatki: ziemniaki, frytki
• Surówka: porowa z kukurydzą
• Kapusta z grzybami na ciepło
• Napoje: sok pomarańczowy, sok jabłkowy, woda z cytryną i miętą
• Ciasta: sernik tradycyjny, makowiec
• Kawa biała / czarna lub herbata klasyczna

Cena za osobę = 145 zł

Na osobę przypada:
350 ml zupa, 2 kawałki mięsa/ryba, 300g dodatków, 160g surówki/kapusty, 500 ml napoju, 2 kawałki ciasta, 1 porcja kawy i herbaty


Na zlecenie przygotujemy inne menu i wycenimy indywidualny pakiet.

Shopping Cart