Imprezy
-
Pakiet I
(Dwudaniowy obiad + napoje) -
Pakiet II
(Dwudaniowy obiad + napoje + słodkie + kawa/herbata). -
Pakiet III
(Dwudaniowy obiad + napoje + słodkie + kawa/herbata + kolacja na zimno : garmażerka + sałatka) -
Pakiet IV
(Dwudaniowy obiad + napoje + słodkie + kawa/herbata + kolacja na ciepło + garmażerka + sałatka)
Pakiet I
(Dwudaniowy obiad + napoje).
Na osobę przypada: 350 ml zupa/krem, 2 kawałki mięsa, 300g dodatków, 160g surówki/warzywa na ciepło, 500 ml napoju.
Zupa: Rosół z makaronem
Mięsa: De’ volaille, zraz wieprzowy
Sos pieczeniowy
Dodatki: Frytki, pyzy
Surówki: Surówka porowa z kukurydzą
Warzywa na ciepło: Buraczki, zasmażane
Napoje: Sok pomarańczowy, sok jabłkowy, woda z cytryną i miętą,
Cena za osobę = 110 zł
Na osobę przypada: 350 ml zupa/krem, 2 kawałki mięsa, 300g dodatków, 160g surówki/warzywa na ciepło, 500 ml napoju.
Zupa: Krem z białych warzyw z grzankami
Mięsa: Szwajcar drobiowy, zraz wołowy, kotlet wieprzowy ze szparagami, owinięty boczkiem
Sos pieczeniowy
Dodatki: Frytki, kopytka, ziemniaki Gotowane z koperkiem
Surówki: Wiosenna
Warzywa na ciepło: Trio warzywne, kapusta modra, zasmażana
Napoje: Sok pomarańczowy, sok jabłkowy, woda z cytryną i miętą,
Cena za osobę = 120 zł
Pakiet II
(Dwudaniowy obiad + napoje + słodkie + kawa/herbata)
Na osobę przypada: 350 ml zupa/krem, 2 kawałki mięsa, 300g dodatków, 160g surówki/warzywa na ciepło, 500 ml napoju, 2 kawałki ciasta, 1 porcja kawy/herbaty.
Zupa: Rosół z makaronem
Mięsa: de’ volaille, zraz wieprzowy
Sos pieczeniowy
Dodatki: frytki, pyzy
Surówki: surówka porowa z kukurydzą
Warzywa na ciepło: buraczki, zasmażane
Napoje: sok pomarańczowy, sok jabłkowy, woda z cytryną i miętą,
Ciasta: sernik tradycyjny, jabłecznik
Kawa biała / czarna lub herbata klasyczna
Cena za osobę = 140 zł
Na osobę przypada: 350 ml zupa/krem, 2 kawałki mięsa, 300g dodatków, 160g surówki/warzywa na ciepło, 500 ml napoju, 2 kawałki ciasta, porcja toru, 1 porcja kawy/herbaty.
Zupa: Krem z białych warzyw z grzankami
Mięsa: szwajcar drobiowy, zraz wołowy, kotlet wieprzowy ze szparagami, owinięty boczkiem
Sos pieczeniowy
Dodatki: frytki, kopytka, ziemniaki gotowane z koperkiem
Surówki: wiosenna
Warzywa na ciepło: trio warzywne, kapusta modra, zasmażana
Napoje: sok pomarańczowy, sok jabłkowy, woda z cytryną i miętą,
Ciasta: sernik tradycyjny, jabłecznik, brownie
Tort owocowy, na bitej śmietanie
Kawa biała / czarna lub herbata klasyczna
Cena za osobę = 160 zł
Pakiet III
(Dwudaniowy obiad + napoje + słodkie + kawa/herbata + kolacja na zimno: garmażerka + sałatka)
Na osobę przypada: 350 ml zupa/krem, 2 kawałki mięsa, 300g dodatków, 160g surówki/warzywa na ciepło, 500 ml napoju, 2 kawałki ciasta, 1 porcja kawy i herbaty, 2 porcje garmażerki, 120g sałatka.
Zupa: Rosół z makaronem
Mięsa: de’ volaille, zraz wieprzowy
Sos pieczeniowy
Dodatki: frytki, pyzy
Surówki: surówka porowa z kukurydzą
Warzywa na ciepło: buraczki, zasmażane
Napoje: sok pomarańczowy, sok jabłkowy, woda z cytryną i miętą
Ciasta: sernik tradycyjny, jabłecznik
Kawa biała / czarna lub herbata klasyczna
Garmażerka: pierś drobiowa z owocami, schab ze śliwką
Sałatka: grecka, sopocka
Cena za osobę = 170 zł
Na osobę przypada: 350 ml zupa/krem, 2 kawałki mięsa, 300g dodatków, 160g surówki/warzywa na ciepło, 500 ml napoju, 2 kawałki ciasta, 1 porcja tortu, 1 porcja kawy i herbaty, 2 porcje garmażerki, 120g sałatka.
Zupa: Krem z białych warzyw z grzankami
Mięsa: szwajcar drobiowy, zraz wołowy, kotlet wieprzowy ze szparagami, owinięty boczkiem
Sos pieczeniowy
Dodatki: frytki, kopytka, ziemniaki gotowane z koperkiem
Surówki: wiosenna
Warzywa na ciepło: trio warzywne, kapusta modra, zasmażana
Napoje: sok pomarańczowy, sok jabłkowy, woda z cytryną i miętą
Ciasta: sernik tradycyjny, jabłecznik, brownie
Tort owocowy, na bitej śmietanie
Kawa biała / czarna lub herbata klasyczna
Garmażerka: pierś z indyka z owocami, schab ze śliwką, łosoś
Sałatka: kebabowa, sopocka, brokułowa z jajkiem
Cena za osobę = 200 zł
Pakiet IV
(Dwudaniowy obiad + napoje + słodkie + kawa/herbata + kolacja na ciepło + garmażerka + sałatka).
Na osobę przypada: 350 ml zupa/krem, 2 kawałki mięsa, 300g dodatków, 160g surówki/warzywa na ciepło, 500 ml napoju, 2 kawałki ciasta, 1 porcja kawy i herbaty, kolacja na ciepło (porcja barszczu 300ml, porcja 300g strogonowa), 2 porcja garmażerki, 120g sałatki.
Zupa: Rosół z makaronem
Mięsa: de’ volaille, zraz wieprzowy
Sos pieczeniowy
Dodatki: frytki, pyzy
Surówki: surówka porowa z kukurydzą
Warzywa na ciepło: buraczki, zasmażane
Napoje: sok pomarańczowy, sok jabłkowy, woda z cytryną i miętą,
Ciasta: sernik tradycyjny, jabłecznik
Kawa biała / czarna, herbata klasyczna
Garmażerka: pierś drobiowa z owocami, schab ze śliwką
Sałatka: grecka, sopocka
Kolacja na ciepło: barszcz czerwony, strogonow z kluseczkami
Cena za osobę = 200 zł
Na osobę przypada: 350 ml zupa/krem, 2 kawałki mięsa, 300g dodatków, 160g surówki/warzywa na ciepło, 500 ml napoju, 2 kawałki ciasta, porcja tortu, 1 porcja kawy i herbaty, kolacja na ciepło(porcja barszczu 300ml, porcja 250g szaszłyka), 2 porcja garmażerki, 120g sałatki.
Zupa: Krem z białych warzyw z grzankami
Mięsa: szwajcar drobiowy, zraz wołowy, kotlet wieprzowy ze szparagami, owinięty boczkiem
Sos pieczeniowy
Dodatki: frytki, kopytka, ziemniaki gotowane z koperkiem
Surówki: wiosenna
Warzywa na ciepło: trio warzywne, kapusta modra, zasmażana
Napoje: sok pomarańczowy, sok jabłkowy, woda z cytryną i miętą
Ciasta: sernik tradycyjny, jabłecznik, brownie
Tort owocowy, na bitej śmietanie
Kawa biała / czarna, herbata klasyczna
Garmażerka: pierś z indyka z owocami, schab ze śliwką, łosoś
Sałatka: kebabowa, sopocka, brokułowa z jajkiem
Kolacja na ciepło: barszcz czerwony, szaszłyk drobiowy z cukinią